Een kunstzinnige onderneemster in hart en nieren

Het beste van twee werelden combineren, dat is Jet Broekstra ten voeten uit. Zij studeerde aan de Academie voor Kunst en Industrie (AKI) en volgde daarnaast de opleiding Bestuurskunde. Een bijzondere combinatie die haar deed kiezen om zich, samen met Mark van Loon, toe te leggen op onder andere Beeldbouw.

Op RTVOost was een filmpje te zien over een project van Jet. De gedachtegang achter dit project kun je ook toepassen op andere projecten.

 

 

Beelden als uitgangspunt

Beelden zijn het uitgangspunt van Broekstra. Met beelden kun je communiceren; in één oogopslag laten zien wie je bent en waar je voor staat. Of het nu gaat om de inrichting van een ruimte, het organiseren van een expositie, reclame-uitingen of een jaarverslag, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een brede maatschappelijke visie, gevoel voor uw wensen en belangen en een grote dosis creativiteit maken deze beelden tot een boodschap met meerwaarde. Een unieke vorm van onderscheidend vermogen. Voor beelden van Jet kijk hier.

Ik kijk, ik denk, ik combineer en creëer. Ik zoek en ik vind. Ik denk in kansen en kom op dingen waar je maar op moet komen. Door mijn brede interesse, oorspronkelijke geest en uitstekende sociale vaardigheden leg ik snel verbindingen waardoor ik mijn klanten iets unieks kan bieden. Dat kunnen innovatieve op maat gemaakte meubels zijn maar ook bijvoorbeeld bewegwijzering of beursstands waarmee je de beursbezoeker makkelijk kan benaderen. Mijn drijfveer is de wereld mooier maken. Met een glimlach lijkt de wereld mooier. Ik ben kritisch, heb een mening maar kan ook luisteren en het belangrijkste is een tevreden klant.