Inspiratie is waar alles mee begint. Hieronder vindt u een selectie van wat we hebben gemaakt. Wij maken oplossingen voor uw ‘probleem.’ Alles is begonnen met een goed gesprek. Omdat we zowel ondernemers als kunstenaars zijn maken we eigenlijk altijd iets dat u zich niet had kunnen voorstellen.

Van niet zo duur naar heel veel geld

In principe is elk materiaal mogelijk. Van heel goedkoop tot heel veel geld. Underlayment, multiplex, betonplex, beuken, Douglas, RVS. Drukwerk, stickers, fotobehang, plakletters…

Vindt u een beurs ook weleens te statisch?

Nog zo’n bestseller, de mobiele beursstand. Soms is het handig als u vindbaar bent, soms is het nog handiger als u zelf uw klant opzoekt. Beeldbouw innoveert als antwoord op uw vraag. En maakt natuurlijk ook vasteĀ  beursstands die uw boodschap laten zien.
Bel gerust met Jet voor meer mogelijkheden. 06 441 98 274

Wilt u ook ontzorgd worden?

De oude bank op het schoolplein kon echt niet meer. Een foto-verslag van het maken van een nieuwe. Het bedenken, ontwerpen, zagen en timmeren staat helaas niet op beeld. Samen de oude bank opruimen, cityblocks op de stoep, best zwaar, zo’n cityblock, daarom ook is een goede voorbereiding nodig, het uitmeten. Goede verf uitzoeken, op locatie bekijken en samen beslissen. Een handig device wordt uitgevonden om de cityblocken om te draaien en te verplaatsen. En dan… iedereen enthousiast en de bank wordt goed gebruikt.

Blikvanger gewenst

Gezocht: een kunstenaar die timmert. Kunstenaars kijken ook naar de ruimte die ontstaat buiten het materiaal. Pure Energie, de hoofdsponsor van FC Twente, wilde graag een wensboom. Mark ontwierp en maakte een boom die gemakkelijk op- en af te bouwen is. Hij is onder andere gebruikt op de klantendag van Pure Energie. De boom wordt naarmate er meer wensen in hangen steeds mooier.